Bli med i vårt sertifiserte Partner-nettverk i dag

Hvert år opplever over én million mennesker Everything DiSC® gjennom vårt autoriserte Partner-nettverk. Vi markedsfører dette eksklusivt via våre partnere – vi konkurrerer ikke med en direkte salgsorganisasjon. Begynn på veien mot partnerskap ved å sende inn skjemaet under.

*Obligatorisk felt

Et kraftfullt partnerskap bygget rundt dine behov

 

Bygg opp din egen merkevare med Everything DiSC®-verktøy.

Vi erkjenner behovet for å tilføre verdi til våre produkter. Vårt nettbaserte leveringssystem er en enkel og effektiv måte å holde kontakten med kundene dine på, mens du samtidig øker kraften og anerkjennelsen til din egen virksomhet ved hjelp av styrken i Everything DiSC®-merkevaren.

 

Utvid virksomheten med Everything DiSC-løsninger

Som en uavhengig kursleder, coach eller konsulent trenger du løsninger som er verdifulle for kundene dine. Everything DiSC-produkter, markedsføring og opplæringsverktøy samt et fellesskap av fagfolk gir nettopp det.

 

Vær en del av et faglig fellesskap

Autoriserte Everything DiSC®-partnere har mulighet til å dele sine spørsmål, innsikt og suksesser med oss og med hverandre. Nettbaserte fora for partnere og vår årlige konferanse gir unike muligheter til å lære av Everything DiSC®-ledere og andre medlemmer i vårt partnernettverk.

 

Både du og dine kunder kan stole på Everything DiSC-løsningene

Denne samlingen av personlighetsprofiler og opplæringsmateriale blir ofte brukt som grunnlag for et opplæringsprogram, eller de kan utfylle kommunikasjon, lederutvikling, salgseffektivitet, teambuilding, eller coaching-programmer.

 

Vedvarende støtte er tilgjengelig for alle våre partnere

Vi vet at vår suksess avhenger av din suksess. Våre spesialister for partnersamarbeid og -opplæring står parat for å gi deg støtte og utdanning knyttet til våre produkter. Vi tilbyr også effektiv, co-branded markedsføringsverktøy for å hjelpe deg med å utvide virksomheten din.

 

Everything DiSC er en Wiley-løsning

I mer enn 200 år har Wiley hjulpet folk og organisasjoner med å utvikle ferdighetene og kunnskapen de trenger for å lykkes. Våre løsninger leverer produkter og vurderinger rettet mot organisasjonsmessig og faglig utvikling.

  • Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen. Ved å gå inn på vår hjemmeside, samtykker du i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Les mer om våre retningslinjer for informasjonskapsler.

  • Jeg samtykker.