Everything DiSC Get Certified

EVERYTHING DiSC

Workplace®-sertifisering

Forplikt deg til opplæring som varer med en profesjonell attest som forener de ansatte og fremmer en samarbeidskultur.

Hva er Everything DiSC Workplace®-sertifisering?

Everything DiSC Workplace®-sertifisering er utformet for interne veiledere når de skalerer og tilpasser Everything DiSC Workplace-læringsopplevelsen innad i organisasjonen. Dette intensivkurset øker instruktørens selvsikkerhet og kompetanse med engasjerende innhold om prinsippene i DiSC®-modellen. De får forslag til strategier for å levere en tilpasset læringsopplevelse og innsikt for å navigere utfordrende klasseromsscenarioer. Deltakere får ikke bare attesten og ekspertisen de trenger for å levere Everyting DiSC, men får også ferdighetene de trenger for å fremme en engasjert samarbeidskultur på det kunnskapsrike DiSC-språket.

Kontakt din Everything DiSC autoriserte partner i dag for informasjon om priser og registrering. Hvis du ikke har en partner, setter vi deg gjerne i kontakt med en autorisert partner i nærheten av deg.


MERK: Dette kurset er ment for interne menneskelige ressurser eller lærings- og utviklingsfagfolk som ønsker å utvikle bedre kompetanse i Everything DiSC Workplace og tilpasse Everything DiSC for å oppfylle organisasjonens behov. Hvis du er en uavhengig konsulent, opplæringsleder eller coach som er interessert i å tilby Everything DiSC til kundene dine, kan du besøke Bli en partner-siden.

Hvorfor bli sertifisert i Everything DiSC Workplace?

Selv om sertifisering ikke er et krav for å bruke Everything DiSC Workplace i organisasjonen, betyr et fullført sertifiseringskurs en påvist kompetanse og ekspertise i Everything DiSC-profiler og -forskning.

 • En verdifull attest

  Deltakerne får attest som sertifisert Everything DiSC Workplace-instruktør, understøttet av mer enn 40 års forskningsbasert vurderingserfaring og mer enn 200 års publiseringserfaring.

 • Kunnskap i dybden

  Deltakerne lærer fra våre undervisningsspesialister å utvikle dypere kunnskap og ekspertise i Everything DiSC®-modellen, får erfaring med Everything DiSC Workplace-spørreskjemaet og profilresultater og lager strategier for å navigere utfordrende situasjoner som kan oppstå i en workshop- eller coachingøkt.

 • Varig innvirkning på kulturen din

  Kurset går utover Everything DiSC workplace-opplæringsmateriellet. Det gir strategier for å diagnostisere behovene til en gruppe og tilpasse læringsopplevelsen for maksimal effekt. Resultatet er en mer engasjert samarbeidskultur med kunnskap om DiSC-språket.

Kontakt din Everything DiSC autoriserte partner i dag for informasjon om priser og registrering. Hvis du ikke har en partner, setter vi deg gjerne i kontakt med en autorisert partner i nærheten av deg.

Ros om Everything DiSC

 • "Everything DiSC Workplace-sertifiseringskurset var fullpakket med informasjon fra videoer, aktivisert av samhandlingen med instruktøren og kurskameratene, og jeg ble positivt overrasket over engasjementnivået instruktøren la i å svare på spørsmål/bekymringer raskt."

  Katie Lebleu

  Shreveport, LA

 • "Takk for en produktiv, vel brukt og helt klart morsom uke. Everything DiSC-økten overgikk all forventning."

  Barbara Davis Robinson
  Clearwater, FL

Bli sertifisert i Everything DiSC Workplace i dag

Kontakt din Everything DiSC autoriserte partner for informasjon om priser og registrering. Hvis du ikke har en Everything DiSC autorisert partner, setter vi deg gjerne i kontakt med en autorisert partner i nærheten av deg.