Everything DiSC Find a Partner

Erfaring

Everything DiSC®

Finn en Everything DiSC autorisert partner, og utnytt mulighetene til Everything DiSC i organisasjonen.

Bli kjent med vårt autorisert partner-nettverk

Everything DiSC® er tilgjengelig via vårt autorisert partner-nettverk av konsulenter, opplæringsledere og coacher. Våre partnere er mer enn bare videreforhandlere. De er et lidenskapelig fellesskap med profesjonelle eksperter som arbeider målrettet for å forbedre prestasjonene til mennesker og kulturer i organisasjoner over hele verden. Hver partner er et betrodd medlem av teamet vårt, og har styrken til å forvandle Everything DiSC Application Suite til personlig tilpassede løsninger for å oppfylle spesifikke behov og utfordringer på dagens arbeidsplass. Med over 2300 partnere i 70 land, som når ut til nesten 1 million elever hvert år, kan du være sikker på at du får en førsteklasses læringsopplevelse som har en umiddelbar og varig innvirkning på prestasjonen til menneskene og kulturen i din organisasjon.

Finn riktig partner for din organisasjon og oppdag kraften i Everything DiSC.

 

Vi går ut på markedet gjennom vårt autoriserte partnernettverk av konsulenter, instruktører og coacher som tilbyr Eveything DiSC® i over 70 land og på 13 språk. For å oppleve Everything DiSC i Norge velger du "Europe" og deretter "Norway" for å finne og kontakte en autorisert partner i ditt område.

Global innvirkning av Everything DiSC


 
 • 7,000,000+

  deltakere

   
 • 100,000+

  organisasjoner over hele verden

   
 • 2,300+

  autoriserte partnere

   
 • 70+

  land på 12 språk

   

Finn riktig partner for din organisasjon og oppdag kraften i Everything DiSC.

Hvorfor samarbeide med en Everything DiSC autorisert partner?

 • Erfaring du kan stole på

  Våre partnere er bransjeeksperter med god forståelse av Everything DiSC og utfordringene dagens moderne organisasjoner møter. Ved å velge å samarbeide med en Everything DiSC autorisert partner får du innsikt i den kollektive kunnskapen og ekspertisen til tusenvis av organisasjoner over hele verden.

 • Tilpassede løsninger etter ditt behov

  Organisasjonen din og utfordringene dine er unike, og ved å velge å samarbeide med en Everything DiSC autorisert partner kan du forvente en personlig tilpasset løsning som oppfyller de spesifikke behovene som menneskene og kulturen i organisasjonen har samt servicen og støtten du trenger for å oppnå målene dine.

 • Med Wiley og Everything DiSC i ryggen

  Våre partnere er mer enn videreforhandlere. De er betrodde medlemmer av teamet vårt. Vi gir partnernettverket vårt mer enn 40 års vurderingsstøttet erfaring og mer enn 200 års forlagsekspertise ved å tilby kontinuerlig produktundervisning, partnerstøtte og tilgang til vårt nettbaserte leveringssystem.

Ros om partnernettverket vårt

 • "[Vår autoriserte partner] var en stor del av suksessen vår."

  Nicholas Foote

  Senior Manager of Learning

 • "[Vår autoriserte partner] støttet oss fullstendig, og ga oss til og med muligheten til å se ting før de kom på markedet. Det var bare en fantastisk opplevelse."

  Reid Swanson

Finn riktig partner og gi organisasjonen mulighetene til Everything DiSC i dag

Søk etter en Everything DiSC autorisert partner i nærheten av deg på nettsiden som er dedikert til dette. Vi er stolte av partnernettverket vårt, så du finner garantert en kvalifisert partner som har like stor lidenskap for løsningene våre som det vi har.