Everything DiSC

EVERYTHING DiSC®

SALES

Gi selgere de ferdighetene de trenger for å tilpasse seg kundenes preferanser og forventninger.

Everything DiSC Sales-læringsopplevelsen

Everything DiSC Sales er en klasseromsundervisning og personlig tilpasset læringsopplevelse som er designet til å hjelpe selgere med å oppnå kundesentrisk samhandling på en vellykket måte som forbedrer resultatene. Deltakerne lærer å strekke seg utover sin naturlige salgsstil for å kunne tilpasse seg mer effektivt etter kundenes preferanser og forventninger, uansett kundens unike kjøpestil. Opplevelsen er salgsspesifikk med detaljert informasjon, inkludert tips, strategier og handlingsplaner for å hjelpe selgere med å bli mer effektive.

Forskningsvaliderte, nettbaserte spørreskjema ber deltakerne svare på atferdsmessige utsagn på en fempunkts skala, inkludert programspesifikke spørsmål for å bestemme deltakerens Sales-prioriteringer. Ved hjelp av den nyeste teknologien for adaptiv testing mottar alle deltakerne presis innsikt for en personlig tilpasning av sin opplevelse.

Everything DiSC Sales-profilen hjelper deltakerne med å forstå seg selv, sine kunder og sine relasjoner. I denne 23 sider lange profilen utforsker deltakerne sine egne salgsstiler og hvordan styrkene og utfordringene deres påvirker salgsatferden. De vil også lære å gjenkjenne atferd som er unik for hver kjøpestil og få strategier for å tilpasse salgsstilen for å passe kundenes behov, noe som vil forbedre effektiviteten og suksessen deres.

 • MyEverythingDiSC™

  Utvid læringsopplevelsen med den mobilvennlige, interaktive læringsportalen som gir deltakerne ubegrenset tilgang til behovstilpasset innsikt i DiSC og strategier for å anvende DiSC under virkelige arbeidsforhold.

   
 •  
 • Sammenligningsrapporter

  Inspirer til effektivt samarbeid med sammenligningsrapporter. Alle deltakerne kan utforske likheter og ulikheter, potensielle utfordringer ved å jobbe sammen og praktiske tips for å forbedre arbeidsrelasjonen med en hvilken som helst annen deltaker.

   
 •  
 • Teamoversikt

  Siden det ikke er noen begrensning for antall deltakere, gir denne rapporten deg en rask oversikt over en gruppe deltakere og deres individuelle DiSC-kart.

   
 •  
 • Gruppekulturrapport

  Finn gruppens DiSC-kultur ved å utforske dens fordeler og ulemper, innvirkning på gruppemedlemmene og innflytelse på beslutninger og risikotaking.

   

Ros om Everything DiSC

 • "Jeg tror ikke det finnes noe som kan brukes like godt på arbeidsplassen som Everything DiSC."

  Scott Barth

  Everything DiSC Authorized Partner

 • "Everything DiSC bygger på forskning og omfattende testing. Profilene hjelper folk med å forstå seg selv og andre, noe som skaper en mye mer konstruktiv og effektiv arbeidsplass."

  Sue Hammond

  Everyhing DiSC Authorized Partner

Få resultater med kundesentriske relasjoner

Oppdag hvordan Everything DiSC Sales gir selgerne verktøyene de trenger for å forbedre effektiviteten og levere bedre sluttresultater.

Everything DiSC Sales er tilgjengelig via vårt autorisert partner-nettverk av konsulenter, opplæringsledere og coacher.