Everything DiSC Work of Leaders

EVERYTHING DiSC

WORK OF LEADERS®

Skap slagkraftige ledere via prosessen med visjon, tilslutning og gjennomføring.

Everything DiSC Work of Leaders-læringsopplevelsen

Everything DiSC Work of Leaders® er en klasseromsundervisning og personlig tilpasset læringsopplevelse som setter sammen unike lederstiler med virkelige krav. Den kombinerer beste praksis fra mer enn 300 eksperter i over 150 organisasjoner, viktig arbeid fra de fremste forskere mer enn fire års ytterligere forskning og utvikling for å gi deltakerne en gjennomførbar måte å oppnå mer effektiv ledelse på. Med én enhetlig modell for ledelse – visjon, tilslutning og gjennomføring – kan den hjelpe lederne med å forstå sine egne lederstiler og hvordan tendensene deres påvirker effektiviteten deres i spesifikke ledersituasjoner.

Forskningsvaliderte, nettbaserte spørreskjema ber deltakerne svare på atferdsmessige utsagn på en fempunkts skala, inkludert programspesifikke spørsmål for å bestemme deltakerens Work of Leaders-prioriteringer. Ved hjelp av den nyeste teknologien for adaptiv testing mottar alle deltakerne presis innsikt for en personlig tilpasning av sin opplevelse.

Everything DiSC Work of Leaders-profilen gir detaljert, kontekstspesifikk tilbakemelding basert på rammeverket for visjon, tilslutning og gjennomføring og de tre pådriverne knyttet til hvert trinn. I denne 23 sider lange profilen får deltakerne personlig tilpassede strategier for å:

 • Skape en visjon ved hjelp av utforskning, dristighet og testing av antagelser
 • Bygge opp tilslutning ved hjelp av klarhet, dialog og inspirasjon
 • Sørge for gjennomføring fremdrift, rammeverk og tilbakemelding

Profilen kommer til live med Everything DiSC Work of Leaders-opplæringsmateriellet, som tilbyr en klasseromsopplevelse som engasjerer og utdanner. Med et dynamisk, modulært design, en presentasjon som kan tilpasses, videoer og 36 podcaster om visjon, tilslutning og gjennomføring vil deltakerne forlate opplæringen med en dypere forståelse av sin tilpassede profil og en minneverdig opplevelse som inspirerer til langvarig endring i atferd.

 • Work of Leaders Grupperapport

  Work of Leaders-grupperapporten samler deltakerdata for å gi en sammensatt oversikt over gruppen. Diagrammene viser gruppens tilnærming til visjon, tilslutning og gjennomføring og bidrar til å utrede gruppens totale styrker og utfordringer for å skape en handlingsplan som fører til suksess.

   
 •  
 • MyEverythingDiSC™

  Utvid læringsopplevelsen med den mobilvennlige, interaktive læringsportalen som gir deltakerne ubegrenset tilgang til behovstilpasset innsikt i DiSC og strategier for å anvende DiSC under virkelige arbeidsforhold.

   
 •  
 • Sammenligningsrapporter

  Inspirer til effektivt samarbeid med sammenligningsrapporter. Alle deltakerne kan utforske likheter og ulikheter, potensielle utfordringer ved å jobbe sammen og praktiske tips for å forbedre arbeidsrelasjonen med en hvilken som helst annen deltaker.

   
 •  
 • Teamoversikt

  Siden det ikke er noen begrensning for antall deltakere, gir denne rapporten deg en rask oversikt over en gruppe deltakere og deres individuelle DiSC-kart.

   

De praktiske aspektene med Work of Leaders passet virkelig for Carhartt ... Du ønsker å se den direkte tilknytningen til noe som kan være skremmende for en voksen person, "Hvordan skal jeg lede?", og med Work of Leaders får vi se det hver dag.

—Chuck Jozwiak, Director of Talent Management, Carhartt, Inc.