Everything DiSC

Invester

i din virksomhet

Lever utprøvde læringsopplevelser til kundene dine som har en umiddelbar og varig innvirkning på organisasjonskulturen.

Hva er en Everything DiSC® autorisert partner?

Everything DiSC®-serien av læringsløsninger for arbeidsplassen er kun tilgjengelig for organisasjoner via vårt verdensomspennende nettverk av konsulenter, opplæringsledere og coacher. Som en Everything DiSC autorisert partner får du tilgang til vår utprøvde serie med læringsprogrammer, tilpasningsbart opplæringsmateriell, utdanningsmuligheter, støtte fra vårt ekspertteam, en gros-priser med mer. Du blir også en del av et lidenskapelig fellesskap med profesjonelle eksperter som er dedikerte til å forbedre prestasjonene til mennesker og kulturer i organisasjoner over hele verden.

Se hvordan et Everything DiSC autorisert partnerskap kan utvide tjenestetilbudet ditt og skape vekst i virksomheten.

Bli en av oss

Hvem er kvalifisert for autoriserte partnerskap?

Uansett om du er en etablert konsulent-, coaching- eller opplæringsbedrift som ønsker å utvide tjenestetilbudet, eller en førstegangsentreprenør, gir et Everything DiSC autorisert partnerskap deg verktøyene du trenger for å oppnå fremgang.

Som selvstendig konsulent leder du kundene gjennom de tøffe utfordringene som finnes på dagens raskt skiftende arbeidsplasser. Uansett om du skal hjelpe kundene med å navigere restrukturering av organisasjonen eller løse systematiske kulturutfordringer, trenger du utviklingsverktøy som bygger opp troverdigheten din og gjør deg i stand til å hjelpe kundens langsiktige suksess.

Som Everything DiSC autorisert partner får du tilgang til seks tilpasningsbare, forskningsvaliderte læringsprogrammer, vår profesjonelle leveringsplattform for nettbaserte spørreskjema og dedikert støtte for å hjelpe deg med å bygge opp troverdigheten og møte kundenes unike behov.

Se om et Everything DiSC autorisert partnerskap passer deg

Kontakt oss

Som en uavhengig opplæringsleder leverer du slagkraftige erfaringer som støtter kundenes behov for læring og utvikling. Vi forstår at det krever mer enn emneekspertise for å drive egen virksomhet. Vi støtter din fremgang uansett om det gjelder markedsføringsmateriell, enkel spørreskjemalevering eller bedriftutviklingsmuligheter.

Med velprøvde og testede tilpasningsbare opplæringsprogrammer tilgjengelig, kan du skreddersy tilbudet ditt for å møte kundenes behov. Ved å kombinere dine ferdigheter og erfaringer med en troverdig løsning får du som autorisert partner en unik mulighet til å utvikle virksomheten.

Se om et Everything DiSC autorisert partnerskap passer deg

Kontakt oss

Som uavhengig coach er du opptatt av å utgjøre en positiv forskjell ved å veilede personer – fra nyansatte til toppledere – til å være den beste versjonen av seg selv på jobb. Du trenger et program for utvikling av mellommenneskelige ferdigheter som er troverdig og fleksibelt nok til å oppfylle kundenes behov, og som kan berike din unike coaching-opplevelse.

Som Everything DiSC autorisert partner får du tilgang til utprøvde ledelsesprogrammer som skaper dypere selvbevissthet og tilbyr gjennomførbare trinn og markedsføringsmateriell som kan tilpasses, slik at du kan bygge opp troverdighet med Everything DiSC.

Se om et Everything DiSC autorisert partnerskap passer deg

Kontakt oss

Hvorfor bli partner med Everything DiSC?

Vi forplikter oss til å gi deg de beste løsningene, slik at kundene dine kan oppnå økt fremgang. Som Everything DiSC autorisert partner er du mer enn en videreforhandler. Du er et betrodd medlem av teamet vårt, og en viktig faktor for vår fremgang.

  • Tilgang til utprøvde løsninger

    Få tilgang til seks forskjellige, utprøvde læringsprogrammer for å oppfylle de unike behovene til kundene dine. Med mer enn 40 års forskningsunderstøttet vurderingserfaring og mer enn 200 år som ledende forlagsvirksomhet, kan du være trygg på at kvaliteten på våre løsninger vil komplettere ditt unike tilbud og tilfredsstille dine kunder.

  • Pågående utdanning og støtte

    Bygg opp ekspertise i Everything DiSC med introduksjonsprogram for nye partnere og tilgang til læring- og utviklingsmuligheter som leveres eksklusivt til deg av våre utdanningsspesialister. I tillegg får du direkte tilgang til vårt globale partnersamarbeidsteam, som er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og støtte deg fem dager i uken.

  • Varemerke- og bedriftsutvikling

    Din suksess er vår suksess. Derfor har vi laget partnerskapmodellen vår for å få fart på bedriften din og bygge opp varemerket ditt. Med tilgang til engros-priser, programmer og tilpasningsbar produkt- og markedsføringskapasitet, støtter vi din suksess.

"Når vi så på Wiley og de mer enn 35 årene med forskningsunderstøttede vurderinger, bredden og dybden til verktøyet og opplæringen både før og under innføringen vår i partnerskapet ... Kombinasjonen og økosystemet i alle disse tingene var det som gjorde avgjørelsen vår så lett."

Sanel Kostic
Everything DiSC Authorized Partner since 2018

 

Start en samtale i dag

Vi vet alle partnerskap er unike. Start en samtale med teamet vårt, og lær mer om kvalifikasjoner, fordeler og priser for Everything DiSC autoriserte partnere. Send inn skjemaet nedenfor, så blir du kontaktet innen to virkedager etter innsendingen.

Hvordan vil du i første rekke bruke Everything DiSC®?Enter security code:
 Security code

Klarer du ikke vente? Ring oss:
International: +45 46 33 12 50